Hoppa till innehåll

Samarbeta med oss

Uppsalaregionens framtid stavas tillväxt. Jobben blir fler, befolkningen växer och inflyttningen ökar. Därför blir också behovet av bostäder allt större. Framförallt efterfrågas nu fler hyresrätter och det är här våra vägar möts.

Vårt erbjudande

Med över 120 000 registrerade i vår kö och en webbsida som aktivt besöks av ca 15 000 personer dagligen är vi navet vad gäller förmedling av hyresbostäder i Uppsalaregionen. Bostadssökanden idag vill ha alla valmöjligheter samlade på en och samma plattform. Det vill vi kunna leverera.

Genom att samarbeta med oss erbjuds ni exponeringsmöjligheter som stärker ert varumärke i Uppsalaregionen och inte minst – kärnan för hela vår verksamhet – en kostnadsfri förmedlingstjänst utformad för att underlätta för er.

En smidig tjänst skapar nöjdhet. Vi har därför utvecklat en process som är intuitiv och tydlig.

Stegen för er är alltså få. Ni lämnar in en bostad till oss och får tillbaka ett hyresgästförslag. Däremellan tar vi hand om i princip allt. Självklart skickar vi endast över hyresgästförlag som uppfyller era kriterier och exakt hur många bostäder ni lämnar in till oss är helt och hållet upp till er. Vi anpassar oss efter era behov.

Klart vi ska samarbeta

Anledningen till att vi vill samarbeta med er är glasklar. En framtid där alla hyresrätter finns samlade på ett och samma ställe är en framtid vi tror på. Bli en samarbetspartner ni med.

Tillsammans hjälper vi bostadssökanden hela vägen hem.

Kontaktuppgifter

Susanna Garcia Kundansvarig hyresvärdar susanna.garcia@bostad.uppsala.se 073-095 67 65