Hoppa till innehåll

Samarbeta med oss

Vi på Bostadsförmedlingen vill göra det enkelt för bostadssökande och hyresvärdar att hitta varandra. Låt oss berätta mer om varför ni ska samarbeta med oss.

Vårt erbjudande

Med cirka 130 000 registrerade bostadssökande, och en webb som har cirka 15 000 besök om dagen, är vi navet när det kommer till förmedling av hyresbostäder i Uppsalaregionen. Genom att samarbeta med oss erbjuds ni exponeringsmöjligheter som stärker ert varumärke i Uppsalaregionen och inte minst – kärnan för hela vår verksamhet – en kostnadsfri förmedlingstjänst utformad för att underlätta för er och era framtida hyresgäster.

De bostadssökande vill ha alla valmöjligheter samlade på ett och samma ställe, och idag kan vi erbjuda bostäder från över 50 hyresvärdar. Genom att samarbeta med oss bidrar ni till en välfungerande hyresmarknad samtidigt som era bostäder blir synliga för tusentals och åter tusentals potentiella hyresgäster.

En smidig tjänst skapar nöjdhet. Vi har därför utvecklat en process som är intuitiv och tydlig.

Stegen är alltså få. Ni lämnar in en bostad och får tillbaka ett hyresgästförslag. Däremellan tar vi hand om i princip allt. Självklart skickar vi endast över hyresgästförslag som uppfyller era krav och ni bestämmer själva hur många bostäder ni vill lämna till oss. Vi anpassar oss efter era behov.

Klart vi ska samarbeta

Kontakta oss för att få reda på mer om hur vi arbetar med förmedling av bostäder. Med er hjälp ser vi fram emot att fortsätta hjälpa bostadssökande hela vägen hem!

Hör av er!

Susanna Garcia Kundansvarig hyresvärdar susanna.garcia@bostad.uppsala.se 073-095 67 65