Hoppa till innehåll

Slättö

Adress:
Grev Turegatan 19
Postnummer:
114 38
Ort:
Stockholm
Telefon:
0771-65 02 00
info@slattoforvaltning.se

Slättö står för ansvar, hållbarhet och engagemang.

Slättö både förvaltar, utvecklar och äger nyproducerade bostäder i Sveriges ledande regionstäder med hög tillväxt. Fastigheterna är belägna i Botkyrka, Karlstad, Knivsta, Kungsängen, Täby, Lidingö, Linköping, Norrköping, Norrtälje, Nykvarn, Helsingborg, Lund, Umeå, Västerås och Örebro. Slättö förvaltar i dagsläget cirka 400 lägenheter, men drygt 1 400 lägenheter är just nu under produktion och 1 300 är under projektering. 

Vi på bostadsförmedlingen har sedan tidigare förmedlat Slättös bostäder i Fullerö Hage, strax söder om Storvreta. Inom kort påbörjar vi även förmedlingen av ett antal bostäder i deras projekt Senapsfabriken Slättö. Bostäderna i Senapsfabriken Slättö utgörs av ettor till fyror och ligger längs med Kungsgatan i de centrala delarna av Uppsala.

Vi på Bostadsförmedlingen har förmedlat Slättös bostäder i Fullerö Hage, strax söder om Storvreta, samt deras projekt Senapsfabriken Slättö. Bostäderna i Senapsfabriken Slättö utgörs av ettor till fyror och ligger längs med Kungsgatan i de centrala delarna av Uppsala.