Hoppa till innehåll

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att förmedla hyresrätter från privata och kommunala hyresvärdar i Uppsalaregionen. Vi arbetar för att bidra till en långsiktig och hållbar utveckling för regionen.

Att söka bostad ska vara tryggt och enkelt. Genom vår digitala förmedlingstjänst kan bostadssökanden på ett okomplicerat sätt söka hyresrätter i hela Uppsalaregionen. Vi varken äger eller bygger bostäder, utan fungerar som länken mellan bostadssökanden och hyresvärdar. Vår strävan är att samla alla lediga hyresrätter på ett och samma ställe och på så sätt göra det enkelt för våra bostadssökande och hyresvärdar att hitta varandra.

Vi är en del av Uppsala kommun men samarbetar med både kommunala och privata hyresvärdar i hela regionen. De flesta bostäder vi förmedlar kallar vi ”vanliga bostäder”, men du kan även hitta andra boendetyper hos oss.

Vi förmedlar bostäderna i turordning till den bostadssökande som har längst kötid och uppfyller hyresvärdens kriterier. Ju längre kötid du samlat ihop, desto större är chansen att få den bostad du vill ha. För att registrera dig i bostadskön behöver du ha fyllt 16 år.

Tydlighet, tillgänglighet och transparens ska prägla våra tjänster och kontakter med bostadssökande, hyresvärdar och övriga intressenter. Vår ambition är att skapa förtroende. Nöjda bostadssökande och hyresvärdar är vårt viktigaste mål.

Vision och affärsidé

Vision

Vi är en självklar aktör på hyresmarknaden och genom en enkel och trygg väg till bostad bidrar vi till Uppsalas och regionens utveckling.

Affärsidé

Vi underlättar och effektiviserar förmedling av hyresrätter på ett transparent, enkelt och tryggt sätt till våra bostadssökande och samarbetspartners.