Hoppa till innehåll

Stena Fastigheter

Adress:
Råbyvägen 37C
Postnummer:
754 22
Ort:
Uppsala
Telefon:
0752-41 50 00
stockholm.fastigheter@stena.se www.stenafastigheter.se

Med cirka 25 000 hyresbostäder är Stena Fastigheter ett av Sveriges största privata fastighetsbolag.

Stena Fastigheter månar om goda relationer. När Stena Fastigheter tar hand om hus och kvarter och utvecklar socialt hållbara städer sker det i samarbete och i dialog med andra. Ambitionen är att människor som bor och arbetar i bolaget ska trivas och stanna kvar länge.

Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Bolaget hyr ut lägenheter och lokaler, utvecklar städer och tar hand om kunder och hus med omtanke. Stena Fastigheter skapar trygga och trivsamma stadsdelar och satsar på framtiden genom att bygga tusentals nya bostäder och lokaler - både hyresrätter och bostadsrätter. Livet mellan husen lika viktigt som livet i husen. Hållbarhetsfrågorna står högt på agendan och genom arbetssättet relationsförvaltning sker samarbeten med skolor, ideella organisationer och myndigheter för att skapa attraktiva områden där människor trivs och bor kvar länge. Stena Fastigheter stärker de städer där bolaget finns.

I Uppsala har Stena Fastigheter drygt 1200 lägenheter belägna på Kvarngärdet och i Luthagen. Hyresvärden har också bostäder i Märsta som kommer förmedlas av oss på Bostadsförmedlingen inom kort.

Bostäder

Bild
MÄRSTA, Norrbacka

Norrbackavägen 17 C

2 rum • 63 m2 • 9 723 kr