Hoppa till innehåll

Hemvist

Adress:
Smedjegatan 2C
Postnummer:
131 54
Ort:
Nacka
Telefon:
010-722 38 00
info@hemvistforvaltning.se www.hemvistforvaltning.se

Hemvist äger och förvaltar kvalitativa fastigheter i Uppsala och Enköping. Här erbjuder Hemvist en bredd av hyresrätter som passar för livets alla olika faser.

Målet är att alla som bor ska trivas och känna sig trygga, i hus som uppförs med klimatsmarta material och energilösningar. Husen pryds av solceller som värmer upp fastigheterna och sedum för att öka den biologiska mångfalden. För att förenkla klimatsmarta val i vardagen finns bland annat gott om cykelförvaring och källsorteringsmöjligheter. Hemvists förvaltning är närvarande i och kring fastigheterna.

I Uppsala ligger Cykelkungen, ett hyresrättshus med noll parkeringsplatser för bilar men många för cyklar. För de tillfällen bilen ändå behövs finns elbilspool att nyttja. I villaområdet Norby har vi kompletterat området med kv Tryffeln, som består av 71 hyresrätter och gröna trivsamma ytor. Tryffeln belönades med Uppsala kommuns Arkitekturpris 2021. I Rosendal, strax utanför Uppsala, finns Svanen som också har mobilitetslösningar och en fantastisk gemensam takterrass. I Rosendal finns också Rudbeckia kollektivhus. 42 fullt utrustade lägenheter där hyresgästerna också har tillgång till 400 kvm gemensamma ytor. Granne med Rudbeckia kollektivhus är hyresrättshuset Murgrönan, med sina 33 lägenheter.

I Enköping har Hemvist 100 st välplanerade hyresrätter i kvarteret Myrängen i den helt nya stadsdelen Älvdansen. Intill Myrängen ligger kvarteren Fruängen 1 och 2 med totalt 177 lägenheter och en förskola. Husen binds samman av fina innergårdar med plats för lek, grillning och samvaro.

Bostäder

Bild
Uppsala, Sala Backe

Johannesbäcksgatan 65 B

2 rum • 63,5 m2 • 12 460 kr
Bild
Uppsala, Norby

Martallsvägen 13

2 rum • 47 m2 • 8 858 kr