Hoppa till innehåll

Wåhlin Fastigheter

Adress:
Anderstorpsvägen 4
Postnummer:
171 51
Ort:
Solna
Telefon:
08-514 935 00
info@wahlinfastigheter.se www.wahlinfastigheter.se

Wåhlin Fastigheters affärsidé är att förvärva, förädla och förvalta egna bostäder.

Wåhlin Fastigheter är en aktör vars fokus är att skapa hem där människor kan trivas. Deras bestånd omfattar ett hundratal fastigheter med cirka 3 000 lägenheter och 300 lokaler vilket gör dem till en av de största privatägda hyresvärdarna i Stockholm. Wåhlin Fastigheter sköter allt från projektutveckling till fastighetsskötsel själva, vilket bidrar till att de lär känna sina hyresgäster och får en bra kontroll över verksamheten.

I affärsidén ingår att förvärva och förädla redan befintliga bostadsbestånd, men de bygger även nytt. De belyser vikten av en välfungerande närmiljö då detta ökar känslan av trygghet och trivsel hos hyresgästerna. Wåhlin beskriver att de ämnar vara en stabil och trygg hyresvärd. Ett privat alternativ till allmännyttan.

Wåhlin förvaltar även 201 hyreslägenheter i Knivsta som stod färdiga 2021. De två bostadshusen utgörs av bostäder i olika storlekar, allt ifrån mindre lägenheter på 34 m² till rymligare lägenheter på 80 m². Ett utmärkt läge nära allt du behöver i vardagen och bara 3 minuter till stationen och ett riktigt bra pendlingsläge.

Bostäder

Bild
Knivsta, Knivsta Centrum

Tegelmästargatan 20

2 rum • 52 m2 • 8 957 kr