Hoppa till innehåll

Newsec tar över bestånd från Wallenstam

19 oktober 2021

Vår nya hyresvärd Newsec har nyligen tagit över förvaltningen av två bostadsfastigheter som tidigare tillhört Wallenstam. Tack vare det nya samarbetet kommer bostäderna, som finns i Gränby och Sala Backe, även fortsättningsvis förmedlas via oss på Bostadsförmedlingen.

Bostäderna som ligger på Bruno Liljeforsgatan och Råbyvägen i Gränby, samt på Johannesbäcksgatan i Sala Backe, har köpts av Aberdeen Standard Investment och det är Newsec som kommer sköta förvaltningen. Vårt nya samarbete med Newsec innebär att du som bostadssökande även fortsättningsvis kommer kunna söka bostäderna via oss på Bostadsförmedlingen.

- När bostäder som vi förmedlat får en ny hyresvärd är alltid vår ambition att fortsätta förmedla bostäderna åt den nya hyresvärden. Att Newsec vill fortsätta samarbetet är ett kvitto på att vi erbjuder en trygg och bra tjänst, säger Susanna Garcia, kundansvarig hyresvärdar på Uppsala Bostadsförmedling.

Newsec förvaltar sedan tidigare bostäder i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Bostäderna i Gränby och Sala Backe blir deras första i Uppsala som förmedlas tillsammans med Bostadsförmedlingen. Deras ambition är att skapa trygga och trivsamma bostadsområden där hyresgästerna ska känna sig som hemma.

- Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår fastighetsförvaltning tillsammans med fastighetsägaren och Bostadsförmedlingen. Vi är glada över tillskottet av de nya bostäderna i Uppsala som gör att vi stärker vår närvaro i området, säger Jimmy Dahlgren, Förvaltningschef på Newsec Property Asset Management Sverige.