Hoppa till innehåll

Kom och träffa oss på öppet hus i Rosendal

16 maj 2022

Den 20 – 21 maj anordnar Uppsala kommun öppet hus i Rosendal. Vi kommer finnas på plats under båda dagarna för att berätta om Rosendal som bostadsområde, projekten vi förmedlat och inte minst alla spännande bostäder som är på gång i området.

För dig som bostadssökande

Du som går i tankar på att flytta till Rosendal, eller bara vill lära känna en av Uppsalas snabbast växande stadsdelar lite bättre, är välkommen till vårt tält under lördagen. Våra kunniga medarbetare är experter på hyresmarknaden och kommer finnas på plats för att informera och svara på frågor om hur det går till att söka och få en bostad i Rosendal. Du som redan bor i området är såklart också mer än välkommen att komma och prata med oss. Vi vill jättegärna höra om fördelarna som just du ser med att bo i Rosendal.

Totalt har vi förmedlat 747 nyproducerade bostäder från 10 olika projekt i Rosendal. Unikt för området är den varierande bebyggelsen som skapar en känsla av att området funnits mycket längre än vad det gjort. Dessutom blandas boendeformer så som studentbostäder och kollektivboenden med vanliga bostäder vilket bidrar till en gemytlig och lagom pulserande atmosfär. Under 2022 har vi hunnit förmedla 64 nyproducerade bostäder i Rosendal och fler är på gång. Under fredagen tas nämligen det första spadtaget för Lansa Fastigheters nya projekt Florist.

Florist kommer utgöras av 202 nya hyresbostäder i varierande storlekar om 1-4 rum och kök. Du kan läsa mer om projektet och de nya bostäderna på vår projektsida.

För er som vill ha hjälp med förmedling av hyresrätter

Fredagen riktar sig framförallt till alla som jobbar inom bostadsbranschen. Vi har bred erfarenhet av att förmedla bostäder i Rosendal och bidrar mer än gärna med vår kunskap inom området. Oavsett om ni vill ha hjälp att hyra ut era bostäder i Uppsalaregionen eller bara vill diskutera förutsättningarna på hyresmarknaden hoppas vi få träffa er där.

Upplägg och program

Mer info och program för de två dagarna hittar du på Uppsala kommuns hemsida.