Hoppa till innehåll

Nu kan du söka bostäder i Sigtuna kommun

24 november 2022

Idag påbörjade vi förmedlingen av NREPs nya bostäder i Steninge Slottsby i Sigtuna kommun. Projektet som går under namnet Ciderhusen består av 98 hyreslägenheter om 1-4 rum och kök. Från välplanerade ettor på 35 m² till fyrarummare med generösa ytor på upp till 100 m².

Bostäderna förmedlas bland annat via oss på Bostadsförmedlingen och redan idag kan du anmäla intresse på sju stycken tvårummare via vår webb. I Ciderhusen får du möjligheten att bo i en lantlig idyll med närhet till vattnet och naturen samtidigt som det bara tar 30 minuter till Uppsala och Stockholm.

- Bostäderna blir unika på så sätt att det är hyreslägenheter som byggs i en vacker slottsmiljö. Med Steninge slott i bakgrunden växer slottsbyn fram med en fin blandning av olika boendeformer, säger Tala Raha på Bostadsförmedlingen.

Ciderhusen är färdigbyggda och du som anmäler intresse och får en av bostäderna kan se fram emot en snabb inflytt. De nya hyresbostäderna blir även de första som vi på Bostadsförmedlingen förmedlar i Sigtuna kommun. Utöver de åtta kommunerna i Uppsala län samarbetar vi även med hyresvärdar som har bostäder i Strängnäs och Norrtälje.

- Vår ambition är att genom våra hyresvärdssamarbeten kunna erbjuda något för alla som är registrerade i bostadskön, oavsett om man behöver bostad på kort eller lång sikt, säger Tala Raha.

Du kan läsa mer om Ciderhusen och de nya lägenheterna på projektsidan. Via knapplänken nedan kan du se och anmäla intresse på de lediga bostäderna i Steninge Slottsby.

Anmäl intresse