Hoppa till innehåll

Nu förbättrar vi bostadsannonserna

16 oktober 2023

För att göra det lättare för dig som bostadssökande har vi nu en ny, snyggare design på våra bostadsannonser. Några av förbättringarna är bland annat tydligare visning av bilder och förtydligande av hyresvärdarnas krav.

Vi på Uppsala Bostadsförmedling har gett våra bostadsannonser en ordentlig renovering utifrån era behov och önskemål. De delar vi har omarbetat kan du läsa mer om nedan.

Tydligare information & enklare navigering

Med den nya designen har vi lagt fokus på att strukturera bostadens information så att det blir enklare för dig att hitta rätt information. På så sätt har det nu blivit lättare att navigera i annonserna.

Tydligare struktur av kraven

Bostadens krav har en bättre struktur för att det ska bli enklare för dig att förstå vilka krav som behöver uppfyllas för att du ska kunna få bostaden.

Du kommer nu att kunna se om du inte uppfyller kraven för bostaden, eller om du behöver komplettera med uppgifter. För att se vilka krav du uppfyller eller inte behöver du logga in på Mina sidor.

Bättre presentation av bilder

Visningen av bilder är förbättrad och går med den nya designen att bläddra igenom på ett tydligare sätt. Du kan nu välja om du vill klicka, scrolla eller svepa för att se bilderna.

Kika gärna in på Lediga bostäder för att själv se den nya designen och kanske hitta din nya bostad på köpet!

Klicka här för att komma till våra lediga bostäder