Hoppa till innehåll

Samarbete med ny hyresvärd i Älvkarleby

03 november 2023

Vi på Uppsala Bostadsförmedling kan nu genom samarbetet med Embassy Residence förmedla fler bostäder i Älvkarleby. Embassy Residence har sammanlagt 10 bostäder i Älvkarleby.

– Med närheten till en häftig natur har de som vill bo hos oss mycket bra möjlighet till ett rikt friluftsliv. Bostäderna ligger i närheten av bra förbindelser med buss och tåg till både Uppsala och Gävle. Vi ser nu fram emot att få nya hyresgäster via samarbetet med Uppsala Bostadsförmedling, säger Lars Lennartsson, vd på Embassy Residence.

Fastigheten har två våningar och två trapphus med 10 lägenheter sammanlagt. I källaren finns tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum. Bostäderna ligger i Älvkarleö som är ett villaområde omringat av skog och vatten. Älvkarleby är en mindre ort i Tierps kommun och är känt för sitt laxfiske, vackra promenadstråk och närheten till havet. 

Embassy Residence blir den 7:e hyresvärden som Bostadsförmedlingen inleder samarbete med under 2023. Totalt samarbetar vi med 54 hyresvärdar som har bostäder i samtliga av länets åtta kommuner.