Hoppa till innehåll

Vernum Fastigheter

Adress:
Tegeluddsvägen 76
Postnummer:
115 28
Ort:
Stockholm
Telefon:
08- 519 479 00
info@vernumfast.se https://vernumfast.se/

Vernum skapar välmående hem med helt naturliga ingredienser som minimerar miljöpåverkan och maximerar livskvalitén.

Vernum bygger och förvaltar hållbara trähus på runt om i hela Sverige. Allt de gör genomsyras av ambitionen att skapa platser där de själva skulle vilja bo och leva. Deras affärsidé är enkel: ge människor möjligheten att bo klimatsmart. Det gör de genom att bygga hållbara trähus med miljövänliga metoder och framtidens teknologi. Deras vision är att vara Sveriges ledande fastighetsbolag för utveckling, byggnation och långsiktig förvaltning av cirkulärt hållbara bostäder.

Om projektet Flygeln

Flygeln på Valthornsvägen erbjuder välplanerade och inbjudande bostäder med direkt närhet till både Gottsundas centrum och stora naturområden. Med bara 7 km från centrala Uppsala, granne med naturreservat och med Mälaren på cykelavstånd finns här en bostad för alla. Flygeln erbjuder allt från den generösa etagevåningen med milsvid utsikt över Ultunas grönska som den perfekta student-ettan för dig som studerar på SLU.

Flygeln består av två etapper. Den första etappen om 51 lägenheter är färdigställd och inflyttad. Den andra etappen, om 63 klimatsmarta lägenheter, är beräknad att vara inflyttningsklar under 2025/2026. I samband med detta kommer även garaget att färdigställas och erbjuda 48 parkeringsplatser. Kvarteret flygeln formas av de totalt fem huskropparna runt en grönskande och terrasserad gård som bjuder in till såväl grillkväll som barnlek. Som boende finner du närbutik i huset, förskola runt hörnet och Uppsalas största stadsdelscentrum med närservice, bad och ett stort kulturellt utbud och bibliotek några minuter bort.

Bostäder

Just nu finns inga lediga bostäder från Vernum Fastigheter publicerade på vår webb.