Hoppa till innehåll

Klart vi ska samarbeta

Idag samarbetar över 50 hyresvärdar med oss, välkommen du också.

Med oss som partner får ni tillgång till hjärtat i vår verksamhet - vår digitala och kostnadsfria förmedlingstjänst. Enkelt uttryckt så tar vi hand om hela förmedlingsprocessen. Ni lämnar in en bostad till oss och får tillbaka ett hyresgästförslag som uppfyller de krav ni har satt. Så smidigt och enkelt!

Över 100 000 anledningar...

Vi har över 130 000 registrerade bostadssökande och cirka 15 000 webbesök om dagen. Vårt mål är att samla alla hyresbostäder på ett och samma ställe för att göra det enkelt för bostadsökande att hitta sin framtida hemmaplan.

Vi har statistiken ni behöver

Ska ni bygga hyresrätter i Uppsalaregionen delar vi gärna med oss av vår statistik. Varifrån kommer egentligen era blivande hyresgäster? Vad är de villiga att betala för en trea? Hos oss finns fakta att grunda era beslut på.

Ni syns genom oss

Att samarbeta med oss innebär att vi marknadsför ert varumärke, ert projekt och era bostäder. Ni erbjuds extra exponeringsmöjligheter som lyfter era bostäder och stärker ert varumärke ytterligare.

Vi tar hand om alla frågor

Vi tar hand om och guidar era framtida hyresgäster med trygg och säker hand. Vi ger svar, hjälp och vägledning. Vårt mål är att följa den bostadssökande hela vägen hem.

Vill du komma i kontakt med oss?

Välkommen att kontakta vår hyresvärdsansvarige direkt via mejl till: simon.oberg@bostad.uppsala.se eller fyll i nedanstående formulär. Ange gärna i meddelandefältet om du vill bli kontaktad via e-post eller mobil.